maanantai 6. toukokuuta 2013

Vapun viettoa Sariolassa 2013

Vappuaattona Sariolan alakoulun väki kokoontui perinteisesti saliin. Luvassa oli koulumme oma Talent-show. Myös seiskaluokat pääsivät ihailemaan esiteltäviä taitoja ja esiintyjien kykyjä. Saimme nähdä nelosten huimat ihmispyramidit ja viidesluokan Ployn ja Eveliinan vauhdikkaan tanssiesityksen. Musiikkia tarjoilivat meille nokkahuiluin 2B:n tyttötrio. Laulullaan väkeä ihastuttivat ekaluokan Sonja ja Sofia sekä kuutosen Jyri omalla sooloesityksellään. Kolmosluokasta oli katselmukseen ilmoittautunut kokonainen lauluryhmä.

Talentin lopuksi näimme vielä yläluokkalaisten aikaansaamaa videotaidetta. Esityksiä kannustettiin rytmikkäin aplodein ja yleisö osasi arvostaa esiintyjien rohkeutta ja heittäytymistä keskittyen kaikkiin ohjelmanumeroihin.

Yhteinen vappuhetkemme huipentui perinteiseen luokkienväliseen ilmapallon pomputtelukisaan. ”Selät lattiaa vasten ja koivet ylös!” antoi Marja-opettaja ohjeen ja näin toimittiin. Herkimmät ja taitavimmat jalat löytyivät kuutosten ryhmästä, joka ylitti minuutin aikarajan ennen kuin ilmapallo kosketti salin lattiaa.

Salista siirryttiin ruokalaan vappuruualle. Ruokalistaa tutkiessaan moni hieraisi silmiään. Siellä todellakin luki: Hampurilainen, ranskalaisia, munkki ja omenamehua. Päivää jatkettiin tukevalla ololla, mutta iloisella mielellä!

Raportoijana Minna-opettaja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti